Mõtlesin, et korjan mõned jalapenod ära. Mõeldud-tehtud, internetist sain marinaadi retsepti ja asusin tegutsema. Viilutamise ajal maitsesin ka mõned tükid, esimene oli kibe nagu põrguline. Teine jalapeno aga oli nagu paprika. Kurat!!!! Maitsesin ka purple jalapenot, see oli ka suht lahja. Asusin siis internetist infot otsima ja sain ka targemaks. Selgub, et jalapenod lähevad järjest kibedamaks, mida vanem vili on. Kui tulevad küpsuse triibud, on kindlasti kibedad ja kui juba punaseks lähevad, siis juba liigagi kibedad. Ja mina loll mõtlesin, et jalapeno on juba sünnist saati kibe :)
Nüüd ma ei puutu mõnda aega neid, sest paprikat võin ma ka poest osta :) Õnneks on vilju veel piisavalt, tänase päeva seisuga jäi neid sinna veel 190+ tükki ja taimed aina õitsevad. Need 3 purki, mis ma täna tegin, on vist siis magusad piprad marinaadis :) Nädalavahetusel maitsen ühe purgi ära, eks siis paistab.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar